Pohankové těstoviny s brokolicí a tvarůžkem

Ingredience pro 2 osoby:

100g pohankových těstovin

Miska brokolice

5cm bílé části pórku

1PL Olivový olej

2 plátky tvarůžek

Sůl, pepř

Ředkvičky, rajče


Výhodou pohankových těstovin je, že se nemusí vařit, Stačí je zalít osolenou vroucí vodou a těstoviny do 10 minut jsou krásně na skus. Na oleji orestujeme pórek, přidáme brokolici, osolíme, opepříme, přidáme 1PL vody a necháme napařovat asi 5 minut. Pak do vymazané zapékací mísy dáme měkké těstoviny, brokolici a vše zasypeme na kostičky nakrájeným tvarůžkem a dáme na 15 minut zapéct na 180°C do trouby. Podáváme s rajčetem a čerstvou ředkvičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *