Regenerační polévka po sportovním výkonu

Ingredience na 2 porci:

1,5l táhlého vývaru

2 mrkve

1 petržel

2 stvoly řapíkatý celer

5 růžiček brokolice

2ks houby shitake

8cm zelené části pórku

10ks krevet

Zelená petrželka


Ráno, než odjíždím na hory, si nachystám vše na <<táhlý vývar>>, který nechám po dobu mé nepřítomnosti minimálně 8 hodin poctivě pracovat.

Když se vrátím domů, tak na ghí orestuji mrkev, petržel, houby, lehce osolím, vše do křupava restuji. Asi po 10 minutách přidám celodenně připravený vývar, krevety. Nechám 5 minut lehoučce probublat, naposledy přidávám brokolici, celer a petrželku.

Podávám s těstovinou, já dnes zvolila semolinové špagety s červenou řepou.

Jak já tu jednoduchost a rychlost přípravy chutného pokrmu v kuchyni miluji.

Barbora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *